De Jeugdraad 2017-2018

_________________________________________________

Voorwoord

Hallo!

Het jeugdwerk van de protestantse gemeente Sneek is weer van start gegaan.
Op deze pagina's lees je wat er wordt georganiseerd en hoe er is voor iedereen wat wils is.

Er gebeurt best een heleboel!. Op zondag tijdens de diensten maar ook door de week willen we er graag zijn voor jou en je vrienden en vriendinnen.
Misschien moet je soms een drempeltje over  om voor het eerst mee te doen, maar ik verzeker je: het is de moeite waard!.

In vergelijking met andere jaren mis je misschien een aantal activiteiten. Zo vind je hier geen kampinformatie meer en lees je niks over Ch@t. Dat klopt, want door te weinig deelname of te weinig leiding kwamen we soms tot de conclusie dat iets niet door kon gaan. Dat is jammer, maar het geeft wel aan hoe we elkaar nodig hebben: kinderen, jongeren en volwassenenzijn allemaal nodig om samen gemeente te zijn!
Gelukkig is er soms ook weer ruimte om wat nieuws te ontwikkelen. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt.

Veel plezier bij het lezen/bekijken van deze pagina's  en we zien je graag bij één of meer van onze activiteiten.

 

   

Dagelijks Bestuur:

    Jan Eelkema tel. 06 52366971 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Evelien Visser tel. 06-34652507 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Tinka de Jong tel. 06-15055028 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Wia Marinus-Zijlstra tel. 0511-522203 of 06-13573991 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Nelleke Groenhof   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 Informatie Jeugdactiviteiten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.