Kerkblad 'PS'

_________________________________________________________

 PS 2010

Info

De Protestantse Gemeente Sneek geeft sinds 1985 in eigen beheer een kerkblad uit: "Protestants Sneek". Via 'PS' wordt de gemeente geïnformeerd over kerkdiensten, wijknieuws, wetenswaardigheden en bijzondere activiteiten in de gemeente. Gemeenteleden kunnen ook zelf in 'PS' aan het woord komen, bv in de rubrieken "Uitgelicht", "Lezers schrijven" en "Dankbetuigingen". 

Kerkblad on-line lezen?

U kunt het kerkblad ook op elk moment als pdf-bestand downloaden. Klik hier om het actuele nummer van 'PS' te downloaden. (mogelijk duurt het een paar seconden voordat de pagina geladen is).

Verschijning

PS verschijnt elke 14 dagen op Vrijdag (in vakantieperioden eens per 3 weken), dus 23 à 24 keer per jaar.

Exploitatie

De opzet van het blad is zodanig dat het 'self-supporting' is, d.w.z. dat de kosten volledig worden vergoed uit de opbrengsten van abonnementen en advertenties. Een jaarabonnement kost slechts € 15,-. Informatie m.b.t. de kosten van een full-color advertentie (voor een hele of halve jaargang) kunt u opvragen bij de redactie van PS. Meer informatie over abonnementen, rooster van verschijning, redactieadres, etc. vindt u hieronder.

 _____________________________________________________

 

 

 Data    Inlever- en verschiijningsdata van het kerkblad in 2017-2018
   
 Aministratie

 Kerkelijk Bureau
 Banknummer van het kerkblad: NL 12 ABNA 0643 9119 52

   
 Abonnementen Opgave via het kerkelijke bureau of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 857399)
Abonnementskosten: € 15,- per jaar
   
   
 Kopij Kopij kan uitsluitend digitaal worden aangeleverd, bij voorkeur in een bijlage, per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  onder vermelding van de wijk waaronder het bericht moet worden geplaatst of welke andere aanduiding op het stuk van toepassing is
   
 Redactie Orsy Fabriek, tel.: 0515 414913
  Jaap Kronemeijer, eindredactie, tel.: 0515 412859
   
 Jeugdpagina  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.